Пламен Димитров: Ако има нови избори в началото на идната година,

...
Пламен Димитров: Ако има нови избори в началото на идната година,
Коментари Харесай

КНСБ: Всички политици трябва да намерят разум, за да има редовно правителство

Пламен Димитров: Ако има нови избори при започване на идната година, изборната интензивност ще бъде още по-ниска

" Бих желал да има постоянно държавно управление, тъй като, отивайки на избори през зимата, хората ще бъдат още по-разочаровани ". Това разяснява пред публицисти в Русе президентът на КНСБ Пламен Димитров, съобщи.

Той предвижда, че в случай че има нови избори при започване на идната година, изборната интензивност ще бъде още по-ниска.

" Това делегитимира цялата политическа система, прави я да наподобява в очите на хората непредставителна и дава доста по-голяма тежест на радикалните партии ", съобщи Димитров.

По думите му всички политици би трябвало да намерят разсъдък, с цел да се сформира постоянно държавно управление и да се избегне този сюжет.

Димитров разяснява още, че чака от партиите, които ще влязат в новото Народно заседание, незабавни ограничения, с цел да бъдат обезпечени приходите на хората, да има гаранции, че енергийните помощи ще бъдат давани към всички компании, които да запазят работните места и продукцията им да бъде конкурентна.

" Очаквам размерът на помощите за отопление да бъде най-малко подсилен, както и да бъде двукратно повишен броят на хората, които ги получават ", съобщи Димитров и уточни, че в този момент към 300 000 лица и фамилии вземат помощи за отопление. 

Пламен Димитров бе в Русе във връзка на националната протестна акция на КНСБ " Да защитим приходите от инфлацията и работните места от рецесията ". В центъра на града синдикалистите разпънаха и протестна шатра.

Той съобщи, че във всички компании, предприятия, институции, лечебни заведения, институти, където има синдикални организации, се преговоря за нарастване на заплатите, с цел да се компенсира най-малко формалната инфлация. По думите му инфлацията на стоките и услугите, които се купуват всеки ден, е сред 40 и 50 %.

Димитров разгласи, че има реализирани резултати, като да вземем за пример в индустриалния бранш заплатите са увеличени с повече от 17 % до края на предишния месец.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР